Flisearbejde af høj kaliber – både indendørs og udendørs

​Mangler du nye fliser i et rum eller en indkørsel? CFA Totalrenovering er eksperter i flisearbejde og leverer tjenester til store sjællandske områder såsom Hellerup, Gentofte og Lyngby.

Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor yde erfaren og kompetent rådgivning samt udførsel af dit fremtidige flisearbejde.

Foruden en stor mængde erfaring udbyder vi også et stort udbud af forskellige fliserelaterede tjenester. Dette betyder, at vi både laver opsætning af fliser, lægning af fliser og solid belægning. 

Disse forskellige former for flisearbejde kan laves udendørs i eksempelvis din indkørsel, på din terrasse eller andre steder i haven såvel som indendørs i et vådrum, såsom dit badeværelse.

Flisearbejde med sans for detaljerne

Når vi udfører flisearbejde såsom opsætning af fliser i et badeværelse, har vi stort fokus på, at resultatet skal være så perfekt som overhovedet muligt. 

Dette inkluderer også, at vi i høj grad forsøger at imødekomme kundernes ønsker og drømme for netop deres flisearbejde. 

I forbindelse med lægning af fliser i indkørsel eller på terrasse er det vigtigt for os, at du som kunde får et ikke alene flot resultat, men også et holdbart og gedigent stykke flisearbejde. 

Vi sætter altså en ære i at kunne kombinere vores professionelle faglighed og dine ønsker og behov for lægning af fliser – og så endda til en god pris.

Kontakt os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud

Hvis du mangler hjælp til lægning eller opsætning af fliser, så er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud og nogle af de bedste priser på markedet.

Ring til os på telefon: 42 22 45 14 eller send os en e-mail: kontakt@cfatotal.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit flisearbejde!

​​

Lars Ebbe

Murerformand

Telefon: 42 22 45 14

​Skriv til os​

Hvis du har tanker om et nyt badeværelse, eller

renovering af det eksisterende , så lad vores murerformand kigge forbi og lyt til din/jeres ide og vi sender et gratis tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos CFA Totalrenovering A/S er vi et firma med stolthed i vores håndværk, vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 39682842​