Få grønne tage og skån miljøet

Drømmer du om en mere klimavenlig løsning, når det kommer til dit tag? Grønne tage er i dette tilfælde løsningen. Hos CFA-TOTALRENOVERING er vi eksperter inden for klimavenlige tagløsninger og tagrenovering. Vi er beliggende i Idestrup, men kører også til Lolland Falster, Møn og hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor får du både kompetent rådgivning, styring samt udføring af projektet. Vi har med tiden tilbudt mange forskellige grønne tagløsninger til de kunder, der drømmer om mere klimavenlige løsninger.

Vores erfaring og kompetencer gør blandt andet, at vi nemt og hurtigt kan lægge et grønt tag. De grønne tage giver dig ovenikøbet 15 års produktgaranti og fem års gro-garanti. Derudover er det selvfølgelig miljøvenligt og derfor en god beslutning på den lange bane.

Hos os får du et grønt tag, der er lavet af sedum planter og ikke græs.

Vi kan tilbyde:

  • ​Opbygning af grønt tag
  • ​Konstruktion
  • Belægninger
  • ​Inddækning
  • Undertage

Alt du skal vide om sedum planter i grønne tage

Grønne tage består som sagt af sedum-urter og ikke græs. Sedum planter er på mange måder fremtidens løsning, når det kommer til at vælge de mest miljørigtige tiltag i boligen.


De grønne planter har flere fordele – heriblandt at de er med til at absorbere større mængder af regnvand, når det samler sig på taget. Det gør på længere sigt, at kloaksystemet ikke bliver overbelastet med regnvand.

Derudover binder sedum planter støv og andre luftpartikler, så det bidrager til bedre luftkvalitet og reducerer derfor bygningens CO2-aftryk. Derudover er planterne med til at beskytte tagets belægning mod UV-strålerne fra solen. På den måde vil dit tags holdbarhed forlænges.

Hos CFA-TOTALRENOVERING får du et dansk produceret bakkesystem, som er færdigplantede bakker med 7-9 sedum-arter. Derudover er der indbygget dræn og vandreservoir. De kræver ingen rodsikre tagmembraner, og vi kan nemt og hurtigt udlægge bakkerne.

Brug for et uforpligtende tilbud?

Vores priser på grønne tage afhænger af opgavens omfang. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud og en god pris.

Ring på telefon 52 19 13 45, eller skriv en mail til kontakt@cfatotal.dk.

Ring til os på telefon 52 19 13 45 eller send os en e-mail på kontakt@cfatotal.dk.​

Få et uforpligtende &

Gratis tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos CFA Tagdækning ApS er vi et firma med stolthed i vores håndværk, vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 41646926