Udkradsning af fuger udføres med stor ekspertise

CFA Totalrenovering leverer løsninger inden for udkradsning af fuger med hovedsæde i området omkring Gentofte, Hellerup og Lyngby. 

Vi har mere end 17 års erfaring inden for murerbranchen og er derfor højt kvalificerede til at rådgive dig om dit murværk.

Dette gælder, hvad end du har behov for udkradsning af fuger i murværket, omfugning og fugning af murværk, pudsning af hus eller filtsning.

Står du således med et hus, badeværelse eller andre rum, hvor dine fuger er smuldrende eller gamle, er vi behjælpelige med ikke alene udkradsning af fuger, men også den efterfølgende genopbygning. 

Dette ses blandt andet ved vores filtsning af ydermure med cementmørtel, der efterlader huset med en helt glat overflade.

Gode priser på udkradsning af fuger

Udkradsning af fuger kan for en privatperson virke som et større projekt, men med vores ekspertise og faglige baggrund inden for området, kan vi gøre det overskueligt og økonomisk overkommeligt for dig.

Vi bestræber os på at kunne give dig en god pris på omfugning, filtsning eller fugning af murværk og samtidig være leveringsdygtige i et af de bedste resultater på markedet. 

Den gode pris og det solide håndværk er en gennemgående faktor for os og gør sig gældende, uanset om det er murværk udendørs eller indenfor på eksempelvis et badeværelse, der trænger til udkradsning af fuger, omfugning eller pudsning.

Vi opsamler over 80 % af den gamle mørtelfuge og støv. Vi bruger specialværktøj, hvor stifterne når 2-2,5 cm. ind i den gamle mørtelfuge. Vi rengør fugerne og vander, så de er klar til den nye mørtelfuge.

Kontakt os for at få uforpligtende tilbud på fugeløsninger

Vores store erfaring inden for murer- og tømrerfaget gør os til en alsidig virksomhed, der på daglig basis ordner blandt andet murværk for private og erhverv. 

Hvis vores udkradsning af fuger lyder fristende, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. 

Ring på telefon: 52 19 13 45 eller skriv på e-mail: kontakt@cfatotal.dk. Så finder vi et tilbud, der passer lige netop dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lars Ebbe

Murerformand

Telefon: 42 22 45 14

​Skriv til os​

Hvis du har tanker om et nyt badeværelse, eller

renovering af det eksisterende , så lad vores murerformand kigge forbi og lyt til din/jeres ide og vi sender et gratis tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos CFA Totalrenovering A/S er vi et firma med stolthed i vores håndværk, vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 39682842​