Erfarent tømrerfirma tilbyder renovering af badeværelse

Står du over for at skulle have et nyt badeværelse i dit hus, lejlighed eller dine virksomhedslokaler? Vi hos CFA Totalrenovering tilbyder renovering af badeværelse i området ved Hellerup, Gentofte, Lyngby og store dele af Storkøbenhavn. 

Vi er leveringsdygtige i et væld af løsninger til et nyt badeværelse, uanset stil, størrelse eller andre specifikke ønsker.

Hvad end du står over for en helt ny renovering af badeværelse, ombygning af badeværelse eller måske blot et nyt bad, står vi klar til at hjælpe. 

Vi har 17 års erfaring med sådanne opgaver, og du er derfor sikret en høj faglighed og solide løsninger, når du vælger os til jobbet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Et nyt badeværelse, et nyt bad eller en badeværelsesrenovering skal ikke nødvendigvis være dyrt. Vi bestræber os på at levere kvalitetsarbejde til en god og konkurrencedygtig pris, uanset om du har en lille eller stor opgave.

Dette betyder, at vi altid tilbyder vores kunder en billig pris på et renovering af badeværelse, ombygning af badeværelse eller helt nyt badeværelse.

Ydermere er vi også i stand til at lave specialløsninger i forhold til blandt andet flisearbejde og gulvvarme, eller hvis du ønsker opsætning af nye multiplader. 

Vi vægter tungt at kunne opfylde vores kunders ønsker og behov på den bedst mulige måde. Der findes altså ikke det badeværelsesprojekt, vi ikke kan udføre.​ Du kan derfor stole på os, og lade os håndtere dit projekt. Vi sætter en stor faglig stolthed i din tilfredshed ved renovering af badeværelse.

Tag kontakt for et godt tilbud på badeværelsesrenovering

Hvis ideen om et nyt badeværelse, renovering af badeværelse eller et nyt bad til en lille pris lyder tiltalende, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon: 42 22 45 14, eller send os en mail: kontakt@cfatotal.dk - så står vi klar til at give dig erfaren og kyndig vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

Lars Ebbe

Murerformand

Telefon: 42 22 45 14

​Skriv til os​

Hvis du har tanker om et nyt badeværelse, eller

renovering af det eksisterende , så lad vores murerformand kigge forbi og lyt til din/jeres ide og vi sender et gratis tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos CFA Totalrenovering A/S er vi et firma med stolthed i vores håndværk, vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 39682842​