Tagrenovering af enhver slags for private og erhverv

​Har du et tag, der trænger til tagrenovering? Hos CFA Tagdækning udbyder vi forskellige former for tagrenovering til store dele af Sjælland, Lolland Falster og Møn.

Vores tjenester gælder både for erhvervs- og private kunder og dækker alle former for tagarbejde såsom tagrenovering, helt nyt tag eller lægning af grønne tage.

Vores mange års erfaring med tagarbejde gør os yderst kvalificerede til at finde og udføre de bedst mulige løsninger til netop dit projekt og dine behov. 

Ydermere bestræber vi os på at kunne gøre dette til en af de bedste priser på markedet.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag afhænger i høj grad af omfanget af projektet samt valget af materialer. Vores tagdækker leverer dog altid tagrenovering og nyt tag i højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Dette gælder, hvad end du skal have udskiftet hele taget eller blot skal have simpel tagrenovering, såsom udskiftning af større eller mindre områder af tagsten.

Altså kan vi, uanset hvad dit behov for tagarbejde er, sikre dig et stykke håndværk – og dermed et tag, der vil holde mange år ud i fremtiden.

Kontakt os hvis du ønsker et tilbud på tagrenovering

Vi laver alle slags tagarbejdsopgaver for både private og erhvervskunder med et skarpt øje for detaljer. Så hvad end du søger tagrenovering eller et helt nyt tag, kan vi med sikkerhed hjælpe dig til at finde den mest ideelle løsning til den bedste pris. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. 

Ring til os på telefon: 52 19 13 45 eller send os en e-mail: kontakt@cfatotal.dk. Vi glæder os til at høre fra dig

Få et uforpligtende &

Gratis tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos CFA Tagdækning ApS er vi et firma med stolthed i vores håndværk, vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 41646926