Sedumtag opbygning

Lad os stå for dit sedumtag opbygning – Få grønne tage og skån miljøet

Drømmer du om en mere klimavenlig løsning, når det kommer til dit tag? Grønne tage er i dette tilfælde løsningen. Hos CFA-Tagdækning er vi eksperter inden for sedumtag opbygning, herunder forskellige tagløsninger og tagrenovering. Vi er beliggende i Idestrup, men kører også til Lolland Falster, Møn og hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor får du både kompetent rådgivning, styring samt udføring af projektet herunder, tagrenoveringhelt nyt taglistetætning . Vi har med tiden tilbudt mange forskellige grønne tagløsninger til de kunder, der drømmer om mere klimavenlige løsninger.

Vores erfaring og kompetencer gør blandt andet, at vi nemt og hurtigt kan lægge et grønt tag. De grønne tage giver dig ovenikøbet 15 års produktgaranti og fem års gro-garanti. Derudover er det selvfølgelig miljøvenligt og derfor en god beslutning på den lange bane.

Hos os får du et grønt tag, der er lavet af sedum planter og ikke græs.

Vi kan tilbyde:

  • Sedumtag opbygning
  • ​Konstruktion
  • Belægninger
  • ​Inddækning
  • Undertage

Alt du skal vide om sedum planter til dit sedumtag

Grønne tage består som sagt af sedum-urter og ikke græs. Sedum planter er på mange måder fremtidens løsning, når det kommer til at vælge de mest miljørigtige tiltag i boligen.

De grønne planter har flere fordele – heriblandt at de er med til at absorbere større mængder af regnvand, når det samler sig på taget. Det gør på længere sigt, at kloaksystemet ikke bliver overbelastet med regnvand.

Derudover binder sedum planter støv og andre luftpartikler, så det bidrager til bedre luftkvalitet og reducerer derfor bygningens CO2-aftryk. Derudover er planterne med til at beskytte tagets belægning mod UV-strålerne fra solen. På den måde vil dit tags holdbarhed forlænges.

Hos CFA-Tagdækning får du et dansk produceret bakkesystem, som er færdigplantede bakker med 7-9 sedum-arter. Derudover er der indbygget dræn og vandreservoir. De kræver ingen rodsikre tagmembraner, og vi kan nemt og hurtigt udlægge bakkerne.

Brug for et uforpligtende tilbud for en sedumtag opbygning?

Vores priser på grønne tage afhænger af opgavens omfang. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud og en god pris.

Ring til os på telefon (+45) 52 19 13 45 eller send os en e-mail på cfatagdaekning@gmail.com.​

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende og gratis tilbud

Vores tagdækker laver alle slags tagarbejdsopgaver for både private og erhvervskunder med et skarpt øje for detaljer. Så hvad end du søger tagrenovering eller et helt nyt tag, kan vi med sikkerhed hjælpe dig til at finde den mest ideelle løsning til den bedste pris.