Nyt tag på hele Sjælland

Erfaren tagmontering til nyt tag på hele Sjælland

CFA Tagdækning har stor erfaring inden for montering af alle former for tage. Derfor er vi det oplagte valg, hvis du trænger til at få lagt et nyt tag. Vi udfører alle former for tagarbejde, og har et tæt samarbejde med vores erfarne og utroligt grundige underentreprenører, herunder murere, tømrere, elektrikere og malere, hvorfor også større opgaver er velkomne.

Vi rykker primært til Sjælland, Lolland Falster og Møn – så tøv ikke med at vælge os.

Vores tjenester gælder både for erhvervs- og private kunder og dækker alle former for tagarbejde såsom tagrenovering, helt nyt taglistetætning eller opsætning af grønne tage.

 

Erfaringen rigere

Vi har igennem årenes løb løst tagopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Derfor har opgaverne været mange og forskellige, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at udføre tagarbejde i højeste kvalitet og sikkerhed.

Få et uforpligtende tilbud få et nyt tag

Har ovenstående fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 52 19 13 45 for et uforpligtende tilbud. For nærmere information omhandlende tagarbejde og vores løsninger er du naturligvis også velkommen til at kontakte os via mail cfatagdaekning@gmail.com.

Så står vi gerne klar med opklarende svar på dine spørgsmål.​

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende og gratis tilbud

Vores tagdækker laver alle slags tagarbejdsopgaver for både private og erhvervskunder med et skarpt øje for detaljer. Så hvad end du søger tagrenovering eller et helt nyt tag, kan vi med sikkerhed hjælpe dig til at finde den mest ideelle løsning til den bedste pris.